İZBAN Seferleri Yeniden Başladı

İZBAN SEFERLERİ YENİDEN BAŞLADI

Memur-Sen üyelerinin, 8. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde kamu işveren heyeti tekliflerini protesto etmek amacıyla başlattığı 1 günlük iş bırakma eylemi sonrası durdurulan İZBAN seferleri yeniden başlatıldı. Konuya ilişkin İZBAN’dan yapılan açıklamada, “UÇMS, BTS ve Türk Ulaşım Sen’in aldı karar uyarınca ülkemiz genelinde yaşanan bir günlük memur eylemi nedeniyle iptal olan seferlerimiz işletmeye başlamıştır” denildi.

Yağmur ÖNGÜN/İZMİR,

Related Posts

Hakkari’de orman yangını: Yüksekova’da alevlerle mücadele sürüyor

Hakkari’nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca’da çıkan orman yangını iki gündür sürüyor. Ekipler alevleri kontrol altına almaya çalışıyor.

Şırnak’ta Kaçakçılık Operasyonu: 34 Gözaltı

Şırnak’ta yapılan operasyonlarda 34 kişi hakkında işlem yapıldı, çok sayıda kaçak malzeme ele geçirildi.

Özdağ’dan kulisleri hareketlendiren ittifak çıkışı: Cumhurbaşkanı adaylığı için de isim verdi

Cumhurbaşkanı adayı olarak Mansur Yavaş’ın adını zikreden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İYİ Parti ile olası bir ittifak ihtimali için de ”Zafer Partisi ittifaklara kapalı değil, olmasını arzu ederiz” dedi.

Adalet Bakanlığı Mücahit Birinci için soruşturma izni verdi

Adalet Bakanlığı, İBB borsası iddialarına adı karışan Avukat Mücahit Birinci için soruşturma izni verdi.

Trump Beyaz Saray’da görüştüğü Zelenski’yi böyle tiye aldı: Hala savaş sürüyorsa seçim olmayacak mı?

ABD’nin başkenti Washington’da bir araya gelen ABD Başkanı Donald Trump ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Trump, basın’ın ‘Seçimler yapılacak mı?’ sorusuna, ‘Evet, bunu istiyoruz ancak savaşın bitmesi gerek.” cevabını veren Zelenski’yi, “Üç buçuk yıl sonra hâlâ savaş sürüyorsa seçim olmayacak mı? Bu iyiymiş” ifadeleriyle tiye aldı.

Beyaz Saray’daki Ukrayna görüşmeleri dünya basınında: Gazeteler hangi manşetlerle çıktı?

Beyaz Saray’daki Ukrayna görüşmeleri dünya basınında: Gazeteler hangi manşetlerle çıktı?