Kırklareli’nde İl Encümeni Toplantısı Yapıldı

Kırklareli İl Encümeni Toplantısı Vali Turan Başkanlığında Yapıldı

Kırklareli’nde gerçekleştirilen İl Encümeni Toplantısı’nda, Vali Uğur Turan başkanlık etti. Toplantı, Valilik Atatürk Toplantı Salonu’nda gerçekleşti ve gündem maddeleri görüşüldü.

Vali Turan, kent için ortak akıl ile hareket ettiklerini vurgulayarak, il encümeni üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. Turan, gece gündüz demeden hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Toplantıya katılan üyeler, kentin gelişimi ve refahı için ellerinden gelenin en iyisini yapma sözü verdiler. İl Encümeni, Kırklareli’nin daha da ileriye gitmesi için kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

Related Posts

Netanyahu’ya bir şok kararda ABD’den: Rekor sayıda red geldi

ABD’li bağımsız Vermont Senatörü Bernie Sanders’ın hazırladığı İsrail’e silah satışının engellenmesini öngören iki tasarı, akşam saatlerinde Senato Genel Kurulunda oylamaya sunuldu. ABD Senatosu’nda yapılan oylamalarda çok sayıda Demokrat senatör …

Konyaspor’a Rumen kanat: 3 yıllık anlaşma imzalandı

Konyaspor, Rumen futbolcu Marius Ștefanescu ile 3 yıllığına anlaştı.

Anız yakıp paylaştı, jandarma gözaltına aldı

Mardin’de anız yakıp, görüntüleri sosyal medyada paylaşan 15 yaşındaki F.G., jandarma tarafından gözaltına alındı.

Orman yangınlarında tüm birikimlerini kaybettiler

Antalya’nın Serik ilçesinde 25 Temmuz günü otluk alanda başlayan yangın, Nuriye (47) ve Yüksel Sarıdemir (52) çiftinin evini, ahırını ve 90 bin liralık birikimlerini yok etti.

Japonya’da 41,2 dereceyle ülke tarihindeki en yüksek sıcaklık görüldü

Japonya’nın Hyogo eyaletinin Tanba kentinde termometrelerin 41,2 dereceyi göstermesiyle sıcaklıklar, en son 5 yıl önce görülen ve ülkedeki en yüksek seviye olarak kayıtlara geçen 41,1 dereceyi aştı.

Yıldız Tilbe: ‘Vatan haini ilan edildim’

Yıldız Tilbe, sosyal medyadan yaptığı “Yanmış mıyım” paylaşımının ardından, süren yangınlar dolayısıyla gelen tepkilere yanıt verdi.