Barınakta poşetle çöpe atılan köpek yavruları kurtarıldı

Edirne Barınağında Canlı Köpek Yavruları Çöp Konteynerinden Kurtarıldı

Edirne’deki barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini kontrol ettiğinde poşet içinde canlı köpek yavrularını buldu.

Kurtarılan yavrular hemen poşetten çıkarılarak mama ve su verildi. Bu duygusal anlar, cep telefonu kamerasıyla kaydedildi ve sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın, barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği iddia edilirken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu olay yerine giderek inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelerek taleplerini dinlediler.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, olay hakkında belediye tarafından soruşturma başlatıldı ve ilgili personel görevden alındı. Köpek yavruları ise 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmek üzere bir veterinere götürüldü.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

CHP’li Belediyenin programına AKP’nin davet edilmemesi Vali’ye dert oldu!

“Türkiye’nin ilk türbanlı Valisi” olarak bilinen Afyonkarahisar Valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, CHP yönetimindeki Afyonkarahisar Belediyesi’nin Patiköy Mama Üretim Tesisi’nin açılış töreninde ilginç bir talepte bulundu. Yiğitbaşı, “AK Parti İl Başkanlığımızı da bu tip programlara davet edelim” dedi.

Pakistan güvenlik kaynakları: Hindistan’a ait 2 savaş uçağı düşürüldü

Pakistan güvenlik kaynakları: Hindistan’a ait 2 savaş uçağı düşürüldü

Putin ile Netanyahu görüştü

Rusya Devlet Başkanı Putin ile İsrail Başbakanı Netanyahu görüştü

Kazada yaralanan otobüs şoförü 55 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

Bursa’da istinat duvarını aşıp, 10 metreden park halindeki otomobilin üstüne düşen özel halk otobüsünün sürücüsü, 55 gün sonra yaşamını yitirdi.

Pakistan’da askeri araca bombalı saldırı: 7 ölü

Hindistan ve Pakistan arasında tansiyon her geçen gün artıyor. Pakistan ordusu, İran ve Afganistan’a komşu olan Belucistan eyaletinde bir askeri araca bombalı saldırı düzenlendiğini belirterek, saldırıda 7 askerin hayatını kaybettiğini açıkladı …

Papa Franciscus’un balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü imha edildi

Papa Franciscus’un balıkçı yüzüğü ve kurşun mührü Kardinaller Genel Kurulu’nda imha edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir