CHP’den İmamoğlu’na destek: Profillerine teker teker değiştirdiler!

Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu’na Destek Veriyor!

Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, tutuklanarak görevden alındı ve resmi Twitter hesabı erişime engellendi. Bu karara CHP’li isimler ve vatandaşlar büyük tepki gösterdi, profil fotoğraflarını değiştirerek İmamoğlu’na destek verdiler.

Mansur Yavaş, İmamoğlu Adına Hesabını Kullanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medyada paylaşımda bulunduğu hesabının profil resmini İmamoğlu ile değiştirerek destek verdi. Yavaş, “Erişim engeli, sadece bir kişi değil, milyonların sesine vurulan bir sansürdür. Hukuksuzluğu kınıyoruz. Adalet yoksa biz sesimizi daha da yükselteceğiz.” dedi.

“Milyonlarca Destek Hesabı Oluşacak!”

Gökhan Günaydın, “İmamoğlu’nun hesabına erişimi engellediler. Yarın milyonlarca destek hesabı oluşacak. Siz susturmaya çalıştıkça biz daha güçleneceğiz.” sözleriyle tepkisini dile getirdi.

CHP’li gençler de harekete geçti, Cem Aydın ve Sevgi Kılıç da İmamoğlu’na destek vermek için profil fotoğraflarını değiştirdi. “Korkuyorsunuz ama hesabı kapatırsanız milyonlarca kişi gelir.” şeklinde konuştular.

“Sosyal Medya Hesaplarımız Ekrem İmamoğlu’na Aittir!”

Ali Mahir Başarır, “Siz Cumhurbaşkanı olmasını engellemeye çalışıyorsunuz ama hesaplarımızın hepsi İmamoğlu’na ait! Darbeye devam edebilirsiniz ama sonuç değişmeyecek.” açıklamasını yaptı.

Sezgin Tanrıkulu ise, “İmamoğlu’nun hesabına erişim engellendi ama ifade özgürlüğü herkes için geçerlidir. Bunu engelleyemezsiniz. Hukuksuz bir karar aldınız ve bunun hesabını vereceksiniz.” dedi.

Related Posts

Pakistan ordusu duyurdu: Hindistan’a ait İsrail yapımı 25 İHA düşürüldü

Pakistan Ordusu Halkla İlişkiler Birimi (ISPR) Genel Müdürü Korgeneral Ahmed Şerif Chaudhry, Pakistan hava sahasında Hindistan’a ait İsrail yapımı 25 insansız hava aracının (İHA) etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Öte yandan Hindistan hükümeti, Pakistan’ın bazı askeri hedefleri vurduğunu ilk kez resmi olarak kabul etti.

Kemal Kılıçdaroğlu ifadeye çağrıldı

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kurultay soruşturması kapsamında ifadeye çağrıldı.

Bahar Aksu cinayetinde 4 tutuklama

İstanbul Şişli’de eski eşi tarafından öldürülen Bahar Aksu’nun cinayetine ilişkin olarak 4 kişi tutuklandı.

Mersin’de Roma ve Bizans dönemlerine ait 70 sikke ele geçirildi

Mersin’de, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 70 sikke ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Vatikan’da yapılan ikinci ve üçüncü tur oylamada Papa seçilemedi

Konklav’a öğleden sonraki oylamalarla devam edilecek

Zelenski sokağa indi: ‘Ya Rusya değişecek ya dünya’

Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski, ülkede barış ve huzurun sağlanması için mücadele ettiklerini belirterek, “Her işgalci eninde sonunda topraklarımızı terk edecektir. Yaşam, her zaman geri döner” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir