Düzce’de Büfe Tartışmasında Cinayet

Düzce’de tekel büfesinde çıkan tartışmada bir kişi silahla vurularak hayatını kaybetti.

Olay, Burhaniye Mahallesi Çoban kavşağı mevkiinde bulunan bir tekel büfesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre büfe içerisinde işletme sahibi Emrullah Çetin ile H.M. arasında belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmada H.M. isimli şahıs belindeki silah ile Emrullah Çetin’i vurarak yaraladı ve olay yerinden firar etti. Olayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan şahıs, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayı gerçekleştiren H.M. polis ekiplerinin çalışması sonrasında yakalandı.

İşletme sahibi Emrullah Çetin hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili olarak cumhuriyet savcılığı tarafından soruşturma başlattı. – DÜZCE

Related Posts

Cemil Tugay’dan ‘CHP kurultayı davası’ açıklaması: ‘Süreç partimizi yıpratmaya yönelik’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, CHP’nin 4-5 Kasım 2023’teki 38’inci Olağan Kurultayı’nda usulsüzlük iddiasıyla haklarında açılan davayı değerlendirirken, “Hiçbir yanlış içinde olmamamıza rağmen suçlanıyoruz. Bu süreç CHP’yi yıpratmaya yönelik” dedi.

Rusya’nın mesajı net: ‘Hamaney öldürülürse, Pandora’nın kutusu açılır’

Kremlin Sözcüsü Peskov, İran lideri Hamaney’e olası bir suikastın Orta Doğu’da yeni bir savaş başlatabileceği uyarısında bulundu. Bölgedeki gerilimin küresel tehdit taşıdığını belirtti. Rusya’nın böyle bir saldırıyı kesinlikle onaylamayacağını söyledi.

Netanyahu: İran’a ait bütün nükleer tesisler vurabililir

Netanyahu: İran’a ait bütün nükleer tesisler vurabililir

İran’dan üst düzey açıklama: Teslim olmayacağız

İran’da en üst düzey karar organlarından biri olan Anayasayı Koruyucular Konseyi, bugün yaptığı açıklamada, Amerika Birleşik Devletleri’nin “İslam Cumhuriyeti’nin teslim oluşunu göremeyeceğini” belirtti.

Netanyahu, Trump’a “muazzam dost” dedi; Hamaney’e “modern Hitler” diyen Katz’ı uyardı: Basında konuşmamak en iyisi

Netanyahu, Trump’a “muazzam dost” dedi; Hamaney’e “modern Hitler” diyen Katz’ı uyardı: Basında konuşmamak en iyisi

Ruhsat yetkileri iptal edildi: Belediyeler artık yurt açamayacak!

TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilen yasayla birlikte, belediyelerin öğrenci yurtlarına ruhsat verme yetkisi kaldırıldı ve bakanlığın iznine tabi hale getirildi.