İmamoğlu için toplanan imza sayısı belli oldu: O eşiği aştı!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel: İmza Sayımız 20 Milyona Yaklaştı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya’da gerçekleştirilen Millet İradesine Sahip Çıkıyor mitinginde tutuklu İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için toplanan imza sayısını duyurdu. Özel, toplam imza sayısının 20 milyona yaklaştığını açıkladı.

Özel, konuşmasında şunları söyledi: “Dünya tarihinin en büyük imza kampanyasını hep beraber sürdürüyoruz. Buradan ilan ediyorum. İmza sayımız 15 milyonu aştı, 17 milyonu aştı, 20 milyona yaklaştı. Hedefe ulaşmamıza çok az kaldı.

Ama artık imza vermeyenleri bulmak, onlarla konuşmak, föyleri onlara ulaştırmak, onları ikna etmek, teşvik etmek sizlere kalıyor. Sesimi duyan herkese şunu söylüyorum. İmza vermeyenleri imza vermeye, verdiyse bir yakınını imza vermeye götürmeye davet ediyorum. Yarına bırakmayın, bırakırsanız bu darbecilerin yanına kalır. İmzalar tamamlandığında, bu millet bu iktidara gücünü göstermiş olacak.

Bütün dünya bu milletin gücünü, bu iktidarınsa düştüğü durumu görecekler.”

Related Posts

Yeni evlilere indirimli Umre

2025 yılı, Cumhurbaşkanlığı tarafından “Aile Yılı” ilan edildi, ailelere indirimli otobüs, tren ve uçak bileti gibi kampanyalar başlatıldı.

Almanya’da 3 tane bulundu, şehir tarihinin en büyük tahliye operasyonu başladı

Köln’ün Deutz semtinde II. Dünya Savaşı’ndan kalma üç adet patlamamış bomba tespit edildi. Yetkililer, şehir tarihinin en büyük tahliye operasyonunun başlatılacağını duyurdu. Tahliye ve güvenlik önlemleri, 4 Haziran Çarşamba başlayacak.

Fransa’da 17 yaşındaki gence ateş eden polis cinayet suçundan yargılanacak

Ulusal basındaki haberlere göre, Nanterre Mahkemesi, Haziran 2023’te polis kurşunuyla hayatını kaybeden Merzouk’un dosyasına ilişkin açıklama yaptı. Açıklamaya göre, ateş eden ve Merzouk’un ölümüne neden olan polis Florian M, “cinayet” suçlamasıyla …

Bakanlık uyarısı çare olmadı: Binlerce veli hastaneye koştu

Kurban Bayramı ve yaz tatili arasında yaklaşık 2 haftalık süre kalması, binlerce velinin iki tatili birleştirmek için çocuklarına rapor almaya çalışmasına neden oldu. Milli Eğitim Bakanlığı’nın (MEB) tüm uyarılarına rağmen aileler, hastanelere akın etti.

DEVA Partisi’nden Metin Gürcan açıklaması

DEVA Partisi Kurucu Üyesi Metin Gürcan’ın yargılandığı davada karar açıklandı. Mahkeme, Gürcan’ı gizli belge temininden 16 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı.

Bakan Tunç’tan ‘infaz paketi’ açıklaması: Cezasızlık algısı ortadan kaldırılacak

Meclis Adalet Komisyonu’ndan geçen ‘infaz Paketi’ne ilişkin açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Yeni düzenlemeyle toplumumuzda oluşturulmaya çalışılan cezasızlık algısı ortadan kaldırılacak. Suçlunun rehabilite edilmesi için de önemli adımlar atılacak” değerlendirmesinde bulundu.