İzmir’de Zincirleme Kaza: 2 Yaralı

İzmir’de Art Arda Meydana Gelen Trafik Kazası: 2 Kişi Yaralandı

İzmir’de yaşanan zincirleme trafik kazasında, 3 araç karıştı ve 2 kişi hafif yaralandı.

Olay, Konak ilçesi Mürselpaşa Bulvarı’nda meydana geldi. I.S.S. tarafından kullanılan 35 CJF 169 plakalı araç, E.İ. idaresindeki 35 AZ 5603 plakalı otomobil ve Y.T’nin kullandığı 34 KEE 261 plakalı aracın buluştuğu kazada, şans eseri 2 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonucunda 35 CJF 169 plakalı araç, yol kenarındaki elektrik trafosunu devirerek devrildi. I.S.S. ve yanındaki yolcu, kazayı hafif sıyrıklarla atlattı; olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı; I.S.S. tedavi görmek üzere kabul edilirken, diğer yaralı hastaneye gitmeyi reddetti.

Trafik akışının aksamaması için kontrollü bir şekilde sağlanan ulaşım, araçların kaldırılmasıyla normale döndü.

Related Posts

İsrail’e çelik taşıyan gemiye Yunanistan’da engel!

Yunanistan’ın Pire limanında toplanan işçi ve öğrenciler,İsrail’e gidecek 5 konteyner dolusu yükün indirilmesine izin vermeyeceklerini açıkladı.

Irak kuzeyinde petrol sahasına bir saldırı daha

Irak’ın kuzeyinde bir petrol sahasına daha saldırı düzenlendi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Duhok ilinin kuzeyinde yer alan Sersenk Petrol Sahası’nda meydana gelen patlamanın, insansız hava aracı (İHA …

Bitlis merkezli 6 ilde suç örgütü operasyonu: 4 tutuklama

Bitlis merkezli 6 ilde polisin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Firari 1 kişinin ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.

İsrail Pezeşkiyan’ı öldürmeye çalışmış

İsrail ve İran arasında 12 gün süren savaş esnasında çok sayıda üst düzey İranlı komutan ve yetkili İsrail ordusunun hedefi olurken, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın da İsrail saldırısından kılpayı kurtulduğu ortaya çıktı.

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

Ekmeklerde fındık alarmı! 2.500 marketten geri çağırıldı

ABD’de toplamda 2 bin 500 mağazada satılan yarım somon ekmekler içerisindeki fındık nedeniyle geri çağırıldı.