Kemal Kılıçdaroğlu’ndan süreç mesajı

Kemal Kılıçdaroğlu: Anneler Günü Vesilesiyle Önemli Mesajlar Verdi

CHP’nin eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anneler Günü’ne özel yaptığı paylaşımda toplumsal birlik ve barışın önemine vurgu yaptı.

Kılıçdaroğlu, “Bugün, ayrışma değil birleşme; çatışma değil uzlaşma; geride kalmak değil, gelişen ve değişen dünyada güçlü bir şekilde var olma zamanıdır” dedi.

“TARİHİ BİR ADIM OLACAKTIR”

Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

“Başta aziz şehitlerimizin kıymetli anneleri olmak üzere, ülkemize fedakarca evlat yetiştiren tüm annelerin Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum.

Bu anlamlı günde, bir gerçeği de ifade etmek isterim: Bizleri yıllardır birbirimize düşman etmeye çalışan, ülkemizin birliğine, dirliğine ve toprak bütünlüğüne kasteden terör örgütü; hangi kökenden olursa olsun tüm annelerin yüreğini dağlamıştır.

Bu nedenle, terör örgütünün hiçbir şart öne sürmeden silah bırakması ve kendisini feshetmesi; Türkiye Cumhuriyeti’nin sarsılmaz üniter yapısının korunması, toplumumuzun kardeşlik bağlarının daha da güçlenmesi ve ülkemizde kalıcı barış ile huzurun sağlanması adına tarihi bir adım olacaktır.

Türkiye, sadece kendi sınırları içinde değil; Kıbrıs’tan Suriye’ye, Doğu Akdeniz’den Balkanlar’a, Kafkasya’dan Avrupa’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada sözü olan, duruşu olan ve geleceği inşa etme kapasitesine sahip bir ülkedir.

Bugün, ayrışma değil birleşme; çatışma değil uzlaşma; geride kalmak değil, gelişen ve değişen dünyada güçlü bir şekilde var olma zamanıdır.”

Related Posts

Sovyet uzay aracı dünyaya düştü

Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos), 1972’de Venüs’ü keşif için uzaya fırlatılan Kosmos-482 adlı uzay aracının Hint Okyanusu’na düştüğünü bildirdi.

ABD ile Çin arasında müzakereler başları: İsviçre’de kritik görüşme

ABD Başkanı Donald Trump’ın gümrük vergileri ile başlayan ABD ve Çin arasındaki ticaret gerginliğinde beklenen gün geldi. Resmi Çin basınında yer alan haberlere göre ABD ve Çin arasındaki karşılıklı ticaret müzakereleri ABD Hazine Bakanı Scott …

Arkadaşının evini bulmaya çalışan Prens Harry 3 kez yanlış kapıyı çaldı

Prens Harry, arkadaşının evini bulmak için 3 kez yanlış kapı zili çaldı. O görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

İmamoğlu’ndan yeni açıklama: Sesimizden korkuyorlar

Erişim engeli getirilen X hesabı üzerinden, uluslararası kamuoyuna yönelik paylaşımlar yapan CHP’nin tutuklu cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, bu hesaptan yeni bir paylaşımda bulundu.

Resmî Gazete’de bugün (10 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 10 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Canlı yayında yere yığıldı! Cümlesini tamamlayamadan fenalaştı

Amerikalı siyaset analizcisi Camryn Kinsey, “Fox News at Night” adlı programda aniden fenalaşarak yere yığıldı. Kinsey cümlesini tamamlayamadan bilincini kaybederek bayıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir