Ordu’da Silahlı Kavga: 1 Ölü

Ordu’da Silahlı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Altınordu ilçesinde meydana gelen silahlı kavgada ağır yaralanan bir kişi, hastanede yaşamını yitirdi.

Olay, Şarkiye Mahallesi Şükrü Efendi Sokak’ta bulunan bir eğlence mekanında dün gece gerçekleşti. İşletmeci O.A. ile müşteri Soner Şanlı (30) arasındaki bir tartışma kavgaya dönüştü. Olayın büyümesiyle O.A., tabanca ile Soner Şanlı’ya ateş ederek kaçtı. Polis ve 112 Acil Servis ekipleri ihbar üzerine olay yerine sevk edildi. Yaralı Soner Şanlı, Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli O.A. ise Giresun’da tabanca ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Soner Şanlı, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. – ORDU

Related Posts

Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar Dizisinin İkinci Sezonu İptal Edildi

İki ayrı yangınla sarsılan ve bir set çalışanının hayatını kaybettiği Şakir Paşa Ailesi: Mucizeler ve Skandallar dizisinin ikinci sezonu, artan yapım maliyetleri gerekçesiyle iptal edildi. Talihsizliklerle geçen ilk sezonun ardından yapım ekibi projeyi sonlandırma kararı aldı.

Suruç anmasında gözaltına alınan 10 eylemci adli kontrol şartıyla serbest

Çağdaş Hukukçular Derneği Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Suruç Katliamı’nın 10. yılı anmasında Ankara’da düzenlenen yürüyüşe yönelik polis müdahalesinde gözaltına alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 10 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Robin van Persie’den Fenerbahçe itirafı: Hissettim

Şampiyonlar Ligi 3. Eleme Turu’nda Fenerbahçe ile eşleşen Feyenoord’da teknik direktör Robin van Persie, eşleşmeyle ilgili açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’yi hissettiğini itiraf eden Hollandalı teknik adam, ”Harika bir eşleşme. Aslında muhtemel rakipleri görünce Fenerbahçe ile eşleşeceğimizi hissettim. Çünkü benim için özel bir takım.” dedi.

Dikili ve Menderes’te Düzensiz Göçmen Kurtarıldı

Dikili’de 33, Menderes’te 31 düzensiz göçmen kurtarıldı ve yakalandı. 1 kişi gözaltına alındı.

Göztepe yeni formalarını tanıttı! Görenler bir daha baktı

Trendyol Süper Lig ekibi Göztepe, 2025-2026 sezonunda giyeceği formaları tanıttı. Görenlerin bir daha baktığı formalar, kulüp taraftarları tarafından büyük beğeni topladı.

Galatasaray Kampından Olumlu Mesajlar

Okan Buruk, Galatasaray’ın kamp döneminden memnun olduğunu ve transfer sürecinin devam ettiğini belirtti.