Spot piyasada elektrik fiyatları (30 Haziran 2025)

Spot Elektrik Piyasasında İşlem Hacmi Yükseldi!

Enerji Piyasaları İşletme AŞ’nin verilerine göre, bugün spot elektrik piyasasında işlem hacmi önceki güne kıyasla %12,5 artarak 2 milyar 76 milyon 680 bin 476 liraya ulaştı.

Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin fiyatı yarın için en yüksek saat 21.00’de 3 bin 399 lira, en düşük saat 12.00’de ise 1400 lira olarak belirlendi.

Gün öncesi piyasada bir megavatsaat elektriğin aritmetik ortalama fiyatı 2 bin 996 lira 77 kuruş iken, ağırlıklı ortalama fiyatı ise 2 bin 995 lira 24 kuruş olarak gerçekleşti.

Spot piyasada ise bir megavatsaat elektriğin bugünkü fiyatı en yüksek 3 bin 400 lira, en düşük ise 1050 lira seviyesinde kaydedildi.

Related Posts

Ünlü futbolcu tarafından kurulmuştu: İflas etti

Dünyaca ünlü futbolcuların tercihi haline gelen lüks yaşam tarzı markası BALR, pandemi sonrası toparlanamayarak iflasını açıkladı. Kurucusu Demy de Zeeuw, sosyal medya ve futbol yıldızlarıyla yarattığı imparatorluğu, artan mali yük ve borçlar karşısında ayakta tutamayarak kapanış kararı aldı.

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri

Günlük elektrik üretim ve tüketim verileri

ABD bütçesi tarifelerden sonra haziranda 27 milyar dolar fazla verdi

ABD, haziranda 27 milyar dolarlık sürpriz bütçe fazlası verdi. Gümrük gelirleri rekor kırarken, eğitim harcamalarındaki sert düşüş dikkat çekti.

Bakan Şimşek, Londra’da: Türk lirasındaki oynaklık ciddi biçimde azaldı, Türkiye’nin büyüme potansiyeli yüksek

Şimşek, yatırımcı görüşmelerinde Türkiye’nin dezenflasyon sürecine ve büyüme potansiyeline dikkat çekti

Boğaz’da lüks devlerine yıkım kararı: Bebek Otel, Baylan Pastanesi, Mandarin Otel…

Anıtlar Kurulu ve Boğaziçi İmar Müdürlüğü dikkart çeken bir tespit sonucu, İstanbul Boğazı’nda yer alan bazı yapıların yıkımı kararlaştırıldı. Müdürlük, özellikle Bebek – Arnavutköy hattında yaptığı incelemede kaçak tadilat, eklenti ve yapılaşma …

‘Deprem bölgesindeki konutlar yıl sonuna kadar teslim edilecek’

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Yılmaz, deprem bölgesinde 82 bin 980 bağımsız bölümün inşasına devam ettiklerini, bölgede 26 bin konutu kullanıcılarına teslim ettiklerini, kalan konutları yıl sonuna kadar teslim etmeyi hedeflediklerini kaydetti.