Türk oyuncular dünya güzellik listesinde tarih yazdı

Türk Oyuncular Dünya Güzellik Listesinde Tarih Yazdı

Her yıl milyonlarca kişinin oy kullandığı Netizens Choice Magazine’in “The Most Beautiful Woman Alive 2025” listesi açıklandı ve bu yıl Türk kadınları damga vurdu. Sıla Türkoğlu, Kızılcık Şerbeti dizisindeki performansıyla zirveye yerleşti.

Oylamada sadece fiziksel güzellik değil, etki gücü, zarafet, karizma ve duruş da değerlendirildi. Türkoğlu, global yıldızlar Taylor Swift ve Scarlett Johansson gibi büyük isimleri geride bırakarak tarihe geçti.

Türkoğlu’nun başarısının ötesinde, listeye giren isimler sosyal medyada ve kırmızı halıda da dikkat çekti. Netizens Choice Magazine, listedeki kadınları Times Meydanı’nda dev bir kutlama ve uluslararası tanıtım etkinliğiyle onurlandıracak.

2025 edisyonu, güzellik anlayışının değişen dinamiklerini ve hayran kitlesinin kültürel etkisini ön plana çıkaracak özel içeriklerle dolu. Türkoğlu’nun bu başarısı Türkiye için de büyük bir kültürel temsil olacak.

Related Posts

İskenderun’da Yıkılan Cami Yeniden Açıldı

Hayırsever Uğur Ağça’nın desteğiyle İskenderun’da yıkılan cami yeniden inşa edilip açıldı.

Los Angeles’ta araç kalabalığa daldı: En az 20 yaralı

Los Angeles’ta bir arabanın kalabalığın arasına dalması sonucu dördü ağır olmak üzere en az 20 kişi yaralandı.

Mehmet Murat Çalık annesiyle hastanede selamlaştı… Günün karesi

Tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın hastanede annesiyle dışardan selamlaştığı anlar görenlerin yüreğini burktu. Söz konusu karelerin ardından iktidar kanadından “ev hapsi” sesleri yükseldi.

Edirne’de Kaza: Sürücü Ağır Yaralı

Keşan’da otomobil takla attı, sürücü B.Ç. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Bahçelievler’de Kasa Hırsızlığı

Polis yelekli hırsızlar, kasa çalıp aracı kundaklayarak kaçtı; 2 şüpheli yakalandı.

Dünyanın hem en eski hem de en küçük ordusu: 135 kişiden oluşuyor ve sadece tek bir kişiyi koruyor

Dünyanın hem en eski hem de en küçük ordusu unvanını taşıyan 135 kişilik İsviçreli Muhafızlar Birliği, asırlardır tek ve değişmez bir görevle varlığını sürdürüyor: Papa’nın güvenliğini sağlamak.