Üniversite inşaatında iş cinayeti: Asansör boşluğuna düşen işçi öldü

Avcılar Üniversite Mahallesinde İş Kazası: Bir İşçi Hayatını Kaybetti

İstanbul Avcılar Üniversite Mahallesi’nde dün meydana gelen olayda, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa’nın Avcılar Kampüsü’ndeki inşaatlarda çalışan Mehmet Ekinci isimli işçi, binanın 4. katında çalışırken asansör boşluğundan düşerek hayatını kaybetti.

Olayın yaşandığı sırada saat 16.50 civarında meydana geldiği belirtildi. İhbar üzerine adrese polis ve acil sağlık ekipleri sevk edilirken, işçi hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın üzerine iş sağlığı güvenliği yetkilileri tarafından güvenlik önlemleri alındı. Bu durumun 2024 yılında aynı şantiyede yaşanan ikinci ölüm olduğu öğrenildi.

Mehmet Ekinci’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi sonrasında ailesine teslim edildi ve bugün Diyarbakır’ın Sur ilçesinde defnedileceği öğrenildi.

(İHA)

Related Posts

İmamoğlu’ndan Amasya mitingine davet

Silivri’deki Marmara Cezaevi’nde tutuklu bulunan CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP’nin Amasya’da düzenleyeceği mitinge yurttaşları davet etti.

Suriye’nin devlet arması değişti: Kartal ve 14 tüyü ne anlama geliyor?

Beşşar Esed liderliğindeki Baas yönetiminin 8 Aralık 2024’te devrilmesinin ardından, zalim rejime ait kalıntılar da bir bir silinmeye başladı. Şam’daki Cumhurbaşkanlığı Sarayı’ndan medyaya yansıyan bir görselde, devletin resmi armasının değiştirildiği görüldü. Armada kanatlarında 14 tüy bulunan bir kartal üstüne üç yıldız bulunuyor.

Denizden çıkan servet başlarını yaktı: 80’lik çift yargılanıyor

Fransa’nın batı kıyılarında 18’inci yüzyıldan kalma tarihi bir geminin enkazından çıkarılan altın külçelerin yasa dışı satışıyla ilgili olarak 80 yaşındaki roman yazarı Gay Courter ve 82 yaşındaki eşi Philip Courter mahkemeye çıkacak.

Netanyahu’nun oğlu Avner korktuğu için adını değiştirmiş

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun diğer oğlu Yair’in hak sahibi olmayan kişilere diplomatik pasaport verilmesiyle ilgili devam eden bir soruşturma kapsamında İsrail polis teşkilatının yolsuzluk suçlarıyla mücadele birimi “Lahav 433” tarafından ifadeye çağırıldığı bildirildi.

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

72 saatlik yangından geriye yürek yakan görüntüler kaldı

İzmir’in Seferihisar ve Menderes ilçelerinde meydana gelen ve ekiplerce üç günlük müdahalenin ardından söndürülen yangından geriye siyah bir örtü kaldı.