AKP’ye yakın isimlerden bakanlığa Antalya’da yan yana parsellerde 3 ayrı otel yapımı başvurusu

Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da Üç Oteli Yapmak İçin Başvuruda Bulundu

Eski TOKİ Başkan Yardımcısı ve AKP’li Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in damadı olan, aynı zamanda eski İstanbul Kızılay İl Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi AKP’li Meclis Üyesi olan Kadem Ekşi’nin akrabalarına ait şirket Ahes GYO, Antalya Gazipaşa’da üç ayrı otel yatırımı planlıyor. Şirket, Çağrankaya Turizm ve Sour Turizm adlı şirketleri aracılığıyla da başvurular yapmıştır.

Cumhuriyet’in haberine göre, Gazipaşa ilçesinde denize sıfır konumda yapılması planlanan otellerin aynı bölgede, bitişik parsellere inşa edilmesi öngörülmektedir. Ahes GYO adına 2308 ada 1 parsel için yapılan projede, 54 bin 152 metrekarelik alana 232 oda kapasiteli bir tesis kurulması ve 341 milyon 582 bin TL’lik yatırım yapılması hedeflenmektedir. Çağrankaya Turizm, 2310 ada 1 parselde 55 bin 451 metrekarelik alanda 217 odalı bir otel inşa etmeyi planlarken, Sour Turizm ise 2312 ada 1 parselde 53 bin 801 metrekarelik alana 239 odalı bir tesis yapmayı hedeflemektedir.

Ahes Holding’in yönetiminde bulunan isimler arasında Süleyman Ekşi ve Mücahid Hamza Ekşi bulunmaktadır. Ekşioğlu Vakfı’nın kurucusu olan Kadem Ekşi’nin yönettiği vakfın Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini Süleyman Ekşi yürütmektedir. Mücahid Hamza Ekşi ise Fatih Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik’in kızı Büşra Özçelik ile evlidir.

Sorgu: Bir Kız Çocuğu Neden Babasını Öldürmek İster?


Günün Öne Çıkan Haberleri

TIKLAYIN | 22 ay sonra gelen faiz indirimi gazetelerde böyle yankılandı: Piyasalar rahatladı

TIKLAYIN | Fatih Terim transferi “Merhaba İmparator” diye duyuruldu

TIKLAYIN | Kamu vakfında naylon fatura skandalı; Aile Bakanı’nın eşi ve MHP’li Semih Yalçın’ın oğlu istifa ettirildi iddiası!

TIKLAYIN | Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı, ocakta sigara fiyatlarına gelecek zam tahminini açıkladı

TIKLAYIN | Sözcü yazarına eski köşe komşusundan yanıt: Bu savaşa alet olarak “Rönesans” imasında bulunması büyük haksızlık

Related Posts

Bitlis merkezli 6 ilde suç örgütü operasyonu: 4 tutuklama

Bitlis merkezli 6 ilde polisin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Firari 1 kişinin ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.

İsrail Pezeşkiyan’ı öldürmeye çalışmış

İsrail ve İran arasında 12 gün süren savaş esnasında çok sayıda üst düzey İranlı komutan ve yetkili İsrail ordusunun hedefi olurken, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın da İsrail saldırısından kılpayı kurtulduğu ortaya çıktı.

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

Ekmeklerde fındık alarmı! 2.500 marketten geri çağırıldı

ABD’de toplamda 2 bin 500 mağazada satılan yarım somon ekmekler içerisindeki fındık nedeniyle geri çağırıldı.

Trump, 14 Temmuz’da “önemli bir açıklama” yapacak: Kiev’e silah, NATO üzerinden gidecek

Trump, 14 Temmuz’da “önemli bir açıklama” yapacak: Kiev’e silah, NATO üzerinden gidecek

Trump ve Putin’in dostluğu kısa sürdü: ABD’nin NATO planı! Ukrayna yeniden silahlandırılacak

ABD Başkanı Donald Trump, NATO müttefiklerine silah satışı yaparak bu silahların Ukrayna’ya ulaştırılmasını öngören bir plan üzerinde çalıştığını bildirdi. ABD basınında yer alan haberlerde, ismi açıklanmayan kaynaklar bu stratejinin NATO zirvesinde ele alındığını ve ABD ile Avrupa müttefikleri arasında görüşüldüğünü kaydetti.