Otomobil park halindeki ‘patpat’a çarptı: 2 yaralı

Ünye’de Tarım Aracına Çarpan Otomobilde Yaralılar!

Ünye ilçesinde Saraçlı Mahallesi Akkuş-Niksar Caddesi’nde meydana gelen trafik olayı endişe yarattı. Kent merkezine doğru seyir halinde olan Yusuf K. yönetimindeki 52 KB 321 plakalı araç, sürücünün kontrolünü kaybetmesi sonucu yol kenarında park halinde bulunan tarım aracına çarptı.

Kaza neticesinde tarım aracında bulunan Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel yaralandı. Olayın ardından çevredeki vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak durumu bildirdi. Sağlık ekibi, polis ve Ünye İtfaiye Grup Amirliği ekipleri vakaya müdahale etti.

Yaralılara ilk yardımı sunan sağlık personeli, Mehmet Gürel ve Gökhan Demirel’i Ünye Devlet Hastanesine götürerek tedavi altına aldı. Yaralıların durumunun stabil olduğu belirtilirken, trafik akışı kısa süreliğine Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme ve Büro Amirliği ekipleri tarafından kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylı incelemeler devam ediyor. Bu tür trafik olaylarını önlemek için sürücülerin dikkatli olmaları gereklidir. Güvenliğimiz her şeyden önce gelmelidir.

Related Posts

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

NATO’nun savunma harcamalarını artırma kararı Türkiye ekonomisini nasıl etkileyebilir?

72 saatlik yangından geriye yürek yakan görüntüler kaldı

İzmir’in Seferihisar ve Menderes ilçelerinde meydana gelen ve ekiplerce üç günlük müdahalenin ardından söndürülen yangından geriye siyah bir örtü kaldı.

İran’dan saldırılara tepki: Nükleer sanayi bombalamayla yok edilemez

İran devlet televizyonuna konuşan İslami, gündeme dair soruları yanıtladı. İslami, “Nükleer sanayi, bombardımanla yok edilebilecek bir şey değildir. Yerli ve milli bir sanayidir. İlerlemesi ise kararlı ve kesintisiz bir şekilde devam edecektir” dedi …

‘Yol vermeme’ kavgası: Otomobilini üzerine sürdüğü motosikletli silecekleri kırdı!

Bursa’da otomobil ve motosiklet sürücüleri arasında çıkan yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Otomobil sürücüsü aracını önüne geçen motosiklet sürücüsünün üzerine sürdüğü, onun da otomobilin sileceğini kırdığı anlar cep telefonuyla kaydedildi.

İzmir’de 20 milyar liralık yolsuzluk operasyonu: Başkan şikayet etti eski başkan gözaltında

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile iştiraki İzBeton A.Ş.’de Sayıştay ve müfettiş raporlarının yaklaşık 20 milyar liralık yolsuzluk tespit etmesinin ardından düğmeye basıldı. Eski Belediye Başkanı Tunç Soyer ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun da aralarında olduğu 126 kişi gözaltına alındı. Müştekiler arasında CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay da var.

Yılın ilk hasadı başladı, tarladaki mahsul çiftçinin yüzünü güldürdü

Kilis’te kentin önemli gelir kaynaklarından biri olan ve yaklaşık 54 bin dekarda ekilen biberin hasadına başlandı.