Polis denetimini bildirdiği iddia edilen 11 zanlı yakalandı

Anamur’da Polis Tarafından Mobil Mesajlaşma Uygulamalarında Şüpheli Gruplar Tespit Edildi

Anamur ilçesinde faaliyet gösteren polis ekipleri, mobil mesajlaşma uygulamalarında polis uygulamaları ve denetim yerlerini paylaşan 11 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün başlattığı çalışma kapsamında, mobil mesajlaşma gruplarında polis uygulamaları ve denetim yerlerinin paylaşılması üzerine detaylı bir inceleme yapıldı. Yapılan çalışma sonucunda, paylaşılan fotoğraf ve görüntülerden yola çıkarak şüpheliler tespit edildi ve operasyon gerçekleştirildi.

Operasyon neticesinde, grupları oluşturanlar dahil olmak üzere toplam 11 zanlı gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Zanlılar, yurt dışına çıkış yasağı tedbiriyle serbest bırakıldı.

(ANADOLU AJANSI)

Related Posts

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

Ekmeklerde fındık alarmı! 2.500 marketten geri çağırıldı

ABD’de toplamda 2 bin 500 mağazada satılan yarım somon ekmekler içerisindeki fındık nedeniyle geri çağırıldı.

Trump, 14 Temmuz’da “önemli bir açıklama” yapacak: Kiev’e silah, NATO üzerinden gidecek

Trump, 14 Temmuz’da “önemli bir açıklama” yapacak: Kiev’e silah, NATO üzerinden gidecek

Trump ve Putin’in dostluğu kısa sürdü: ABD’nin NATO planı! Ukrayna yeniden silahlandırılacak

ABD Başkanı Donald Trump, NATO müttefiklerine silah satışı yaparak bu silahların Ukrayna’ya ulaştırılmasını öngören bir plan üzerinde çalıştığını bildirdi. ABD basınında yer alan haberlerde, ismi açıklanmayan kaynaklar bu stratejinin NATO zirvesinde ele alındığını ve ABD ile Avrupa müttefikleri arasında görüşüldüğünü kaydetti.

Terör örgütü PKK dakikalar içinde silah bırakıyor

Terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan, ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin karşılıklı çağrılarıyla başlayan PKK’nın silah bırakması ve Meclis’te komisyon kurulması sürecinde son aşamalara gelindi. Bu sabah PKK’nın bir grup üyesinin Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde sembolik olarak silah bırakması bekleniyor.

Piknik dönüşü facia! Otomobil uçuruma yuvarlandı, 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı

Adana Pozantı’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini yitirdiği otomobil uçuruma yuvarlandı. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 1’i ağır 7 kişi yaralandı.