Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi ziyaretlerini sürdürüyor

KAHRAMANMARAŞ’TA YENİ GÖREVLE BAŞLAYAN YÖNETİCİLER ZİYARET EDİLDİ

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde yeni atanan yöneticilere yönelik ziyaretler gerçekleştirildi. Üniversitenin Genel Sekreterlik görevine getirilen İbrahim Palabıyık ve Sağlık, Spor ve Kültür Daire Başkanlığı’na atanan Halil Karaçalı, makamlarında ziyaret edilerek yeni görevlerinde başarılar dilendi.

Necip Fazıl Şehir Hastanesi’ne yapılan ziyaretlerde Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Kübra Akarsu ve Başhekim Uz. Dr. Cebrail Öztürk ile bir araya gelindi. Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şubesi yetkilileri, her iki isme de destek mesajları ve başarı dileklerini iletti.

Sağlık-Sen Kahramanmaraş Şube Başkanı Bünyamin Mutlu Demirci, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada, “Şehrimizdeki sağlık alanındaki tüm paydaşlarımızla güçlü bir iletişim ve iş birliği içindeyiz. Bu ziyaretler, kurumların ihtiyaçlarını yerinde görmemize ve ortak çalışmalar için zemin oluşturmamıza olanak sağlıyor. Yeni göreve başlayan tüm yöneticilere başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

Related Posts

Irak kuzeyinde petrol sahasına bir saldırı daha

Irak’ın kuzeyinde bir petrol sahasına daha saldırı düzenlendi. Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Doğal Kaynaklar Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Duhok ilinin kuzeyinde yer alan Sersenk Petrol Sahası’nda meydana gelen patlamanın, insansız hava aracı (İHA …

Bitlis merkezli 6 ilde suç örgütü operasyonu: 4 tutuklama

Bitlis merkezli 6 ilde polisin suç örgütlerine yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 6’sı tutuklandı. Firari 1 kişinin ise yakalanması için çalışma yürütülüyor.

İsrail Pezeşkiyan’ı öldürmeye çalışmış

İsrail ve İran arasında 12 gün süren savaş esnasında çok sayıda üst düzey İranlı komutan ve yetkili İsrail ordusunun hedefi olurken, İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan’ın da İsrail saldırısından kılpayı kurtulduğu ortaya çıktı.

Bölgede ana aktör Türkiye: Türkiye’nin tezlerini savunuyor

ABD’nin Ankara Büyükelçisi ve aynı zamanda Suriye Özel Temsilcisi olarak görev yapan Tom Barrack’ın Ortadoğu’da yürüttüğü temaslar, bölgede yeni bir denge arayışının habercisi olarak değerlendiriliyor. Güvenlik kaynakları, Washington’ın, Suriye başta olmak üzere tüm bölgeyi yeniden şekillendirecek adımlarda Türkiye’nin bölgede “ana aktör, söz sahibi” pozisyonuna vurgu yaptığını ifade etti. Güvenlik kaynakları, ABD’nin bu denklemde Türkiye’yi yalnızca bir sınır komşusu değil, aynı zamanda yapıcı bir bölgesel güç olarak konumlandırmak istediğini belirtiyor.

Ekmeklerde fındık alarmı! 2.500 marketten geri çağırıldı

ABD’de toplamda 2 bin 500 mağazada satılan yarım somon ekmekler içerisindeki fındık nedeniyle geri çağırıldı.

Trump, 14 Temmuz’da “önemli bir açıklama” yapacak: Kiev’e silah, NATO üzerinden gidecek

Trump, 14 Temmuz’da “önemli bir açıklama” yapacak: Kiev’e silah, NATO üzerinden gidecek